AIT-STUDIEDAGEN

Maandag 18 november 2019  |  09:30 – 17:00  |  €195,-

‘VERBINDING’

VHT & VIB brengen het buitengewone, het interactieve en het intersectorale bij elkaar

Bij ‘buitengewoon’ denken we aan het bijzondere kind of de buitengewone volwassene die extra begeleiding nodig hebben. De interactie wordt zichtbaar en herkenbaar gemaakt door het methodisch werken met beelden en de microanalyse van de basiscommunicatie. Dit methodisch werken met basiscommunicatie, waarbij het initiatief tot contact altijd de insteek is, geeft de interactieve werkwijze inhoud en houvast in alle werksectoren, waar de methodieken ingezet worden. VHT & VIB geven daardoor steeds weer mogelijkheden om met elkaar samen te werken, zowel in de gezinnen als tussen volwassenen en professionals onderling in de verschillende werksectoren.

Programma

Klik op onderstaande button voor het volledige programma.

Programma

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaande button. Uw gegevens worden alleen gebruikt t.b.v. de studiedag en worden niet gebruikt voor andere doeleinden of gedeeld met derden.

Door u aan te melden gaat u akkoord met de aanmeldingsvoorwaarden en algemene voorwaarden.

Let op! Het is aan te raden om gebruik te maken van een andere browser dan Internet Explorer.

Aanmelden

Locatie: de ReeHorst, Ede
Bekijk hier de routebeschrijving voor OV of auto.

Niveau: HBO+
Vereiste vooropleiding: HBO werk- en denkniveau

Accreditatie AIT-studiedag
Accreditatie is goedgekeurd door V&VN, Registerplein en SKJ:

  • Deelname aan de AIT-studiedag levert 5 registerpunten op bij het Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (V&VN). Het gaat om scholing in de volgende categorieën: GGZ, Jeugdverpleegkundige, Kinderverpleegkundige, SPV en Voortplanting, Obstetrie en Gyneacologie. Presentie wordt na de studiedag voor u ingevuld door AIT, indien u uw relatienummer hebt doorgegeven bij de aanmelding via de website van AIT (ID nummer: 374011).
  • Deelname aan de AIT-studiedag levert 5 registerpunten op voor de geaccrediteerde deskundigheidsbevordering voor bij Registerplein geregistreerde Cliëntondersteuners, Aandachtsfunctionarissen, GGZ-Agogen, Maatschappelijk Werkers, Psychodiagnostisch werkenden, Sociaal Agogen en Sociaal Werkers. Is 1 ontwikkelactiviteit van 5 uur voor de bij Registerplein geregistreerde Sociaal Werker. Na de studiedag dient u zelf uw presentie door te geven bij Registerplein (ID nummer: 374011).
  • Deelname aan de AIT-studiedag levert 5,5 registerpunten op in de categorie Informeel leren – Studiedag bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Presentie wordt na de studiedag voor u in ingevuld door AIT, indien u uw relatienummer hebt doorgegeven bij de aanmelding via de website van AIT (ID nummer: SKJ205147).

Op de studiedag kunt u het bewijs van deelname ophalen bij de balies van AIT. Bewijzen van deelname worden na de studiedag NIET meer uitgereikt.

Hand-outs/presentaties workshops
De hand-outs/presentaties van de workshops staan na de studiedag op de website achter de inlog voor gecertificeerden. Bent u niet in het bezit van de inloggegevens omdat u niet geregistreerd bent bij AIT? Stuur dan een e-mail naar info@ait-spin.com.

Volgende studiedagen

Maandag 8 juni 2020

Maandag 16 november 2020