AIT-STUDIEDAGEN 2021

Maandag 31 mei 2021 | ONLINE (livestream en 2 weken terugkijken) |  09:30 – 17:00  |  €195,-

VEILIG GEHECHT EN AUTONOOM DE WERELD ONTDEKKEN

Het belang van veilige gehechtheid voor de ontwikkeling van kinderen wordt steeds duidelijker. Het besef dat veilig gehecht zijn ertoe doet en leidt tot autonomie bij het kind is de laatste jaren veel sterker geworden. Ook binnen de methodieken VHT en VIB. Vanuit de visie van de methodieken begint de ontwikkeling van het kind, de hechting en het welbevinden bij -9 maanden. Kinderen communiceren en gedragen zich van nature vanuit hun eigen ontwikkelingsbehoefte met hun (aanstaande) ouders, zijn nieuwsgierig en willen graag groeien en leren. In de basis zijn de intenties altijd goed. Zowel van de ouders als van de kinderen.

Deze studiedag gaat over je bewust worden en herkennen van ontwikkelingsinitiatieven door op microniveau te kijken naar hechting en reflectief ouderschap. Daarnaast is er aandacht voor het ‘pedagogisch-didactisch kompas’, dat boeiend en interessant is voor zowel ouders als professionals. En dit allemaal ten behoeve van de ontwikkeling van het kind, onze burgers van de toekomst.

Locatie: live gestreamd vanuit de ReeHorst”. De studiedag is thuis of op het werk te volgen van achter computer of laptop. De studiedag is na 31 mei nog 2 weken terug te kijken. 

Niveau: HBO+
Vereiste vooropleiding: HBO werk- en denkniveau

Accreditatie AIT-studiedag
De accreditatieaanvraag is inmiddels goedgekeurd door:

  • SKJ
  • Registerplein

Accreditatie is verder nog aangevraagd bij:

  • V&VN

Het bewijs van deelname wordt na de studiedag toegezonden via e-mail (indien je op het aanmeldformulier hebt aangegeven deze te willen ontvangen).

Hand-outs/presentaties workshops
De hand-outs/presentaties van de workshops staan na de studiedag op de website achter de inlog voor gecertificeerden. Ben je niet in het bezit van de inloggegevens omdat je niet geregistreerd bent bij AIT? Stuur dan een e-mail naar info@ait-spin.com.

AANMELDEN

Door je aan te melden ga je akkoord met de aanmeldingsvoorwaarden en algemene voorwaarden.

VOORUITBLIK

DATA AIT-STUDIEDAGEN 2021-2022

Maandag 15 november 2021

Maandag 16 mei 2022

Maandag 14 november 2022