iHUB, locatie Altra

Coördinatoren Tycho Vecht en Angelique Zijlstra

Tycho Vecht

Tycho coördineert en verzorgt samen met Angelique Zijlstra bij iHUB, locatie Altra de kwaliteitsborging en werkontwikkeling m.b.t. VHT/VIB. Beide methodieken worden bij iHUB breed ingezet, zowel in ‘pure vorm’ als in combinatie met andere programma’s. iHUB heeft een breed bereik. Vanuit de organisatie worden bijvoorbeeld zowel jonge moeders met hun baby’s begeleid, als gezinnen met opvoedingsproblemen en oudere jeugd die problemen heeft met opleiding en sociaal functioneren.

Tycho is pedagoog en heeft in vorige banen o.a. als groepsleider, gezinsvoogd en communicatietrainer gewerkt. Bij iHUB en rechtsvoorgangers, neemt hij ook ‘ontwikkeling op maat’ van de methodieken ter hand. Naast de know-how op het gebied van VHT/VIB, is hij specialist op het gebied van Signs of Safety.

Angelique Zijlstra

Toen Angelique bij iHUB (Altra) begon (1989) op de residentiële baby-crisisgroep, kreeg zij voor het eerst zelf video-interactiebegeleiding. Daarmee ging een wereld voor haar open. Inmiddels is zij alweer ongeveer 15 jaar IAG-er (Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling) en video-hometrainer. Onlangs kreeg zij de kans om hiermee een stapje verder te gaan, door VHT-coördinator te worden.

VHTtraining@altra.nl