HCO

Coördinatoren Misha van Blijswijk en Jette Niesten

Misha van Blijswijk is senior adviseur trainer, opleider en coach (S) VIB bij het HCO
‘ Leren is een werkwoord’ dat is mijn motto. In mijn werk als onderwijsadviseur en trainer begeleid ik leerkrachten, directies  en teams op scholen in het doorlopen van een leerproces, waarbij je elkaar inspireert en uitdaagt. Vanuit een oplossingsgerichte visie coach ik, waarbij kracht en kwaliteit centraal staan. Iedereen heeft de behoefte om zich verbonden te voelen, competent te zijn en autonoom te zijn. Video-opnames zijn daarbij een krachtig middel om teug te kijken op deze behoeften en naar de interacties, de didactiek (de inhoud)  en klassenmanagement (de organisatie).
Het is een feestje wanneer iemand zich bewust is van zijn eigen kracht en die weet in te zetten voor gemeenschappelijke doelen van zichzelf, de leerling, de klas en de school.

Contactgegevens Misha:
E-mail M.van.Blijswijk@hco.nl
T: 070- 448 2828
M: 06-23813924

Jette Niesten is onderwijsadviseur, opleider, trainer en coach (S) VIB bij het HCO in Den Haag.

‘Elke dag een nieuw avontuur in de inspirerende wereld van het kind en zijn onderwijsomgeving!’ Zo ervaart zij haar werk bij het HCO. Als onderwijsadviseur werkt zij dagelijks met kinderen bij wie het leren niet vanzelfsprekend gaat. Zij gelooft in de kracht van filmbeelden als hulpmiddel om het reflectieproces bij leerkrachten, ouders en leerlingen op gang te brengen. Zij wil daarmee inzicht bieden in wat er in de klas en/of thuis gebeurt en veranderen, waar het nodig is. Kracht en kwaliteit staan hierbij centraal!

Contactgegevens Jette:
E-mail J.Niesten@hco.nl
T: 070-448 28 28
M: 06-14343455