MEE Veluwe

(Gewest)coördinator Annemiek de Jong

Annemiek is werkzaam bij MEE-Veluwe als Trainer. Zij heeft 16 jaar ervaring als uitvoerend consulent in gezinnen en heeft daar vrijwel dagelijks met VHT en VIB gewerkt met de  gezinnen en hun formele en informele netwerk.

MEE-Veluwe is AIT-steunpunt en Annemiek is de coördinator voor opleiding en bijscholing op het gebied van VHT en VIB voor kwetsbare ouders en kinderen in de 1e lijns zorg, in de provincies Overijssel en Gelderland. Autisme is een belangrijke specialisatie. Sinds 1999 verzorgt zij opleidingen VHT en VIB binnen de gehandicaptenzorg (met name vanuit MEE-Veluwe), speciaal onderwijs en de ziekenhuizen. In het verleden heeft zij ook ervaring opgedaan met het verzorgen van opleidingen in andere werkvelden, dit helpt om te werken en op te leiden vanuit een ‘brede oriëntatie’.

Wat kun je van haar in de rol van opleider verwachten:

Haar persoonlijke visie is die van ‘Focus op kracht’.
De beste leerhouding is: open en nieuwsgierig zijn naar de eigen kwaliteiten en een motivatie om deze kwaliteiten nog verder uit te vergroten of aan te scherpen. Negatieve feedback demotiveert, waar positieve videofeedback activeert. Een positieve ervaring geeft energie voor de volgende stap. Ontwikkelen en leren vanuit een positieve resultaten.

  • Focus op vakmanschap
  • Met ontwikkeling in “beeld” kun je echt groeien
    (De videobeelden brengen deze kwaliteiten in beeld)

In een open en vooral veilige sfeer stemt zij af op het tempo en de leerstijl van de persoon die ze begeleidt. Enthousiasme en gedrevenheid kenmerken haar werkstijl. Samen genieten van groei en kleine ontwikkelstappen staat voorop.
Interesse? Neem gerust contact met haar op:

Annemiek de Jong
T: 06 3855 4331
E: annemiekdejong1@gmail.com